Meer weten? Contact & route

't Fissertje

Restaurant Bij Benjamin

met terras aan het water

Restaurant Bij Benjamin

Sluit een heerlijke dag varen af in ons prachtige restaurant Bij Benjamin.

Pal aan het water van de Kagerplassen ligt het terras van Restaurant Bij Benjamin op een van de mooiste plekken van Kaageiland.

Het zou zomaar kunnen dat je ons restaurant al wandelend, fietsend of varend hebt ontdekt. Met een aanlegsteiger voor de deur en een jachthaven om de hoek is het voor elke wandelaar, fietser en watersporter goed toeven op Kaageiland en bij Benjamin in het bijzonder.

Bij Benjamin voel je je thuis. Je kan genieten van een broodje, een snelle hap of juist uitgebreid à la carte tafelen. Er is keuze uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten en ook is het mogelijk met uw gezelschap vanaf twaalf personen een barbecue te reserveren.

Kom op ons zonnige terras tot rust of doe juist inspiratie op. Het uitzicht is adembenemend en dat maakt het restaurant tot een toplocatie voor een huwelijk en bruiloftsfeest.

Het hele jaar door is Benjamin beschikbaar voor familiefeesten, partijen en zakelijke arrangementen. In overleg stellen we graag een passend arrangement met je samen en maken er een onvergetelijke dag van.


Lees meer
© 2018 Jachthaven 't Fissertje Design en techniek door AddNoise internet & design Sitemap Disclaimer