Ligplaatsen in Zuid-Holland met prachtig uitzicht over de Kaag


Deze ligplaatsen in Zuid-Holland nabij Warmond en Leiden zijn gelegen achter een damwand voor o.a. je sloep of zeilboot (max. 10 meter), hierdoor ligt je boot vrij van eventuele golfslag. Ook hebben wij ligplaatsen in de binnenhaven waar je boot nog beter beschut ligt (enkel zeilboten, max. 7 meter).

Jollenveld voor kleine zeil- of motorboten


Tijdelijk niet beschikbaar

Niet iedere boot is geschikt voor een ligplaats in het water. Heb je een kleine zeilboot, motorboot? Ook dan kan je bij ons terecht! Speciaal hiervoor hebben wij het jollenveld aangelegd, even je bootje in en uit het water halen als je komt varen en hij ligt voor de rest van de tijd droog.

De voordelen van onze ligplaatsen nabij Warmond en Leiden

De jachthaven in Zuid-Holland is uniek gelegen aan de Kaag nabij Leiden en Warmond en voorzien van een luxe sanitair en een afgesloten parkeerterrein. Als huurder van een ligplaats krijgt je van ons een magneetkaart waarmee je gratis gebruik kunt maken van ons parkeerterrein. Ook kan je gezellig dineren of een broodje eten bij Restaurant Bij Benjamin of zitten bij ons havenkantoor.

Centraal gelegen in Hollands Plassengebied

Luxe jachthaven in Kaagdorp op het Kagereiland, midden in het Groene Hart van de Randstad

HISWA-lid

Vertrouwde HISWA verhuurvoorwaarden afgestemd met ANWB & Consumentenbond

Vaargebied, parkeren en voorwaarden


Jachthaven 't Fissertje ligt op Kaageiland aan de Eijmerspoel van de Kagerplassen. De Kaag ligt midden in het Groene Hart van de Randstad en hiervandaan is het gemakkelijk varen naar o.a. Leiden Warmond, Oegstgeest, Sassenheim, Braasemmermeer, Westeinderplassen en Roelofvarendsveen. Als ligplaatshouder krijgt je van ons een magnetische kaart waarmee je gratis je auto op ons afgesloten parkeerterrein kunt parkeren. Wij hebben voldoende parkeerplaatsen waardoor er altijd plek is, ook op de drukke dagen.


Ligplaatsen worden verhuurd conform de HISWA Algemene voorwaarden Huur en Verhuur Ligplaatsen en/of Bergplaatsen voor vaartuigen en aanverwante artikelen en ons Havenreglement.