Ligplaatsen met prachtig uitzicht over de Kaag beschikbaar


De ligplaatsen zijn gelegen achter een damwand voor o.a. je sloep of zeilboot (max. 10 meter), hierdoor ligt je boot vrij van eventuele golfslag. Ook hebben wij ligplaatsen in de binnenhaven waar je boot nog beter beschut ligt (max. 7 meter).

Jollenveld voor kleine zeil- of motorboten


Niet iedere boot is geschikt voor onze ligplaatsen in het water, heb je een kleine zeilboot of motorboot? Dan kan je nog steeds bij ons terecht. Speciaal hiervoor is in 2016 het jollenveld aangelegd, even je bootje in en uit het water halen als je komt varen en hij ligt voor de rest van de tijd droog, dit voor slechts € 249,-.

De voordelen van onze ligplaatsen

De jachthaven is voorzien van een luxe sanitair en een afgesloten parkeerterrein. Als huurder van een ligplaats krijgt je van ons een magneetkaart waarmee je gratis gebruik kunt maken van ons parkeerterrein. Ook kan je gezellig dineren of een broodje eten bij restaurant Bij Benjamin of zitten bij ons havenkantoor.

Centraal gelegen

Luxe jachthaven midden in het Groene Hart van de Randstad

HISWA-lid

Vertrouwde HISWA verhuurvoorwaarden afgestemd met ANWB & Consumentenbond

Vaargebied, parkeren en voorwaarden


Onze jachthaven ligt op Kaageiland aan de Eijmerspoel van de Kagerplassen, hiervandaan is het gemakkelijk varen naar o.a. Warmond, Oegstgeest, Leiden, Sassenheim, Braasemmermeer, Westeinderplassen en Roelofvarendsveen. Als ligplaatshouder krijgt je van ons een magnetische kaart waarmee je gratis je auto op ons afgesloten parkeerterrein kunt parkeren. Wij hebben voldoende parkeerplaatsen waardoor er altijd plek is, ook op de drukke dagen.

Ligplaatsen worden verhuurd conform de HISWA Algemene voorwaarden Huur en Verhuur Ligplaatsen en/of Bergplaatsen voor vaartuigen en aanverwante artikelen en ons Havenreglement.