Op zoek naar een passanten ligplaats op de kaag?


Ook jij bent van harte welkom in onze passantenhaven aan de Kaag in de buurt van Leiden en het Braassemermeer! Niets is lekkerder dan wakker worden direct aan de plas met een verbazingwekkend mooi uitzicht over de Kagerplassen. De rust van de Kaag werkt heerlijk op je in terwijl je van ons verse ontbijt geniet.

Vaar alle kanten op in Zuid-Holland


De accu’s zijn opgeladen en na een frisse douche is iedereen weer klaar voor een stralende dag. Je vaart alle kanten op: de ringvaart op richting Haarlem of via de Braassemermeer en Westeinderplassen naar Amsterdam, ga zuidelijk richting de Vlietlanden via Leiden of naar Alphen aan de Rijn.

Door de centrale ligging van de jachthaven in Zuid-Holland op Kaageiland is het een uitvalshaven vanuit alle hoeken van het Hollands Plassengebied. 

Reserveer nu je ligplaats


Walstroom is trouwens gratis en voor slechts één euro kan je ruim 10 minuten douchen. Alle reden om nu je ligplaats in onze passantenhaven in het Groene Hart te reserveren. Maar pas op, na een overnachting op je nieuwe ligplaats wil je nooit meer weg!

Reserveer je ligplaats in onze passantenhaven