Restaurant aan het water van de Kagerplassen

Sluit een heerlijke dag varen in een luxe sloep of zeilboot van de bootverhuur in ons prachtige restaurant Bij Benjamin, gelegen op de mooiste plek van Kaageiland met uitzicht over de Kagerplassen.

Restaurant Bij Benjamin is helaas gesloten


Als gevolg van de grote brand op 20 februari 2022 heeft restaurant Bij Benjamin helaas zijn deuren moeten sluiten.

Bij Benjamin voel je je thuis


Het zou zomaar kunnen dat je ons restaurant op de Kaag al wandelend, fietsend of varend hebt ontdekt. Met een aanlegsteiger voor de deur en een jachthaven met bootverhuur om de hoek is het voor elke wandelaar, fietser en watersporter goed toeven op Kaageiland en Bij Benjamin in het bijzonder. Geniet van een broodje, een snelle hap of juist uitgebreid à la carte tafelen. Er is keuze uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten en met een gezelschap vanaf twaalf personen is het mogelijk om een barbecue te reserveren.

Kom op ons zonnige terras tot rust of doe juist inspiratie op


Het uitzicht over de Kagerplassen is adembenemend en dat maakt het restaurant tot een toplocatie voor een huwelijk en bruiloftsfeest. Het hele jaar door is Benjamin beschikbaar voor familiefeesten, partijen en zakelijke arrangementen. Combineer dit met de bootverhuur maak er een onvergetelijk dagje uit van!

Bezoek de website

Een onvergetelijke dag, ook voor grote groepen


In combinatie met onze bootverhuur maken we er een fantastische dag van. Begin de dag in een luxe sloep of zeilboot en sluit deze af in ons restaurant. In overleg stellen we graag een passend arrangement met je samen. Voor groepen vanaf twaalf personen is het mogelijk een barbecue te reserveren.