Boot huren aan de kaag


Kies voor de bootverhuur van Jachthaven ’t Fissertje voor een onvergetelijke ervaring op de Kagerplassen.

Een onbezorgde tijd op het water van de Kagerplassen begint bij de bootverhuur van Jachthaven ‘t Fissertje. Onze diverse vloot herbergt enkel boten van de hoogste kwaliteit, waarmee je een fenomenale tijd zult beleven.

Binnen de vloot van de jachthaven vind je de luxe Van Wijk 550 en 621 sloepen, de fantastische Randmeer zeilboot, de kindvriendelijke Whaly motorboot en is er de mogelijkheid om een sportieve SUP-board te huren. Voor uitgebreide informatie over deze boten, ga je hieronder naar de desbetreffende verhuurpagina.

De bootverhuur is open, in aangepaste vorm


Boot huren? Lees hoe we dit samen verantwoord door kunnen laten gaan.

Zorgeloos vaarplezier


Onze bootverhuur in Kaag garandeert zorgeloos vaarplezier, waarbij je niet opeens voor onverwachte kosten komt te staan. De kosten voor brandstof, schoonmaak en een vaarkaart van de Kagerplassen en Leiden zijn al bij de prijs inbegrepen. Daarmee wordt de ideale sfeer gecreëerd om optimaal te genieten van de heerlijke omgeving. De bootverhuur in combinatie met de fijne jachthaven leent zich perfect voor een verjaardag, bedrijfsuitje of ander soort uitje met familie, vrienden, kennissen of je geliefde. Samen zorgen wij voor een fantastische ervaring!

Geen vaarbewijs noodzakelijk

Onze verhuurboten zijn 100% vaarbewijsvrij en altijd inclusief duidelijke vaarinstructies

Veilig je boot huren

Vertrouwde HISWA verhuurvoorwaarden afgestemd met ANWB & Consumentenbond

Bootverhuur voor iedereen

Eenvoudige tourboot, sportieve zeilboot of luxe sloep huren - voor elk wat wils

Zoek en boek je boot


Direct kijken of een sloep, zeilboot of SUP-board beschikbaar is op de dag(en) dat jij wilt varen op de Kaag? Gebruik dan onze handige zoek & boek functie!