Van Wijk sloep huren op de Kagerplassen


Een van de meest rustgevende manieren om van het water te genieten is per sloep. De ruime boten bieden iedereen een fijne zitplaats en zijn eenvoudig te besturen. Ook zonder vaarbewijs kan je met een gerust hart de haven verlaten. Comfortabeler dan de Van Wijk motorsloep wordt het simpelweg niet, zowel jong en oud zal zich op zijn gemak voelen. Ze worden niet voor niets de ‘sloep der sloepen’ genoemd!

Zorgeloos het water op

De gebruiksvriendelijkheid van de sloepen is dan ook de voornaamste reden dat deze boot zich zo enorm goed leent voor familiedagen, personeelsuitjes en andere soorten festiviteiten. Vanuit de jachthaven neem je de lekkerste hapjes en drankjes mee het water op, waardoor je altijd voldoende versnaperingen aan boord hebt. Uiteraard is het bij ons geen enkel probleem om deze vanuit thuis mee te nemen. Wanneer je ervoor kiest om een sloep te huren, ben je verder helemaal vrij in hoe je jouw dag varen ermee inricht.

Van alle gemakken voorzien, zo kan je de sloepverhuur het best omschrijven. Sloepverhuur ’t Fissertje zorgt ervoor dat jij helemaal voorbereid het water op gaat. Vanzelfsprekend zijn deze motorsloepen uitgerust met een luxe buiskap die voor wat aangename schaduw kan zorgen op warme vaardagen en je kan eronder schuilen tijdens een onverwachts buitje.

Boek je sloep


Deze Van Wijk sloepen zijn absolute toppers die jou optimaal in de gelegenheid brengen om te genieten van heerlijk vaarplezier. Kijk snel op onze verhuurpagina of de boot van jouw keuze op de door jouw gewenste dag nog beschikbaar is en kies ervoor om een sloep te huren bij Sloepverhuur ’t Fissertje.

Luxe sloep huren

Huur een stijlvolle Van Wijk sloep voorzien van alle gemakken

Geen vaarbewijs noodzakelijk

De sloepen zijn 100% vaarbewijsvrij en inclusief duidelijke vaarinstructies

Veilig huren

Vertrouwde HISWA verhuurvoorwaarden afgestemd met ANWB & Consumentenbond