Van Wijk sloep huren op de Kaag


Een van de meest rustgevende manieren om van de Kagerplassen in het Groene Hart van Nederland te genieten is per sloep. De ruime boten bieden iedereen een fijne zitplaats en zijn eenvoudig te besturen. Ook zonder vaarbewijs kan je met een gerust hart de haven in Zuid-Holland verlaten. Comfortabeler dan de Van Wijk motorsloep wordt het simpelweg niet, zowel jong en oud zal zich op zijn gemak voelen. Ze worden niet voor niets de ‘sloep der sloepen’ genoemd!

Eindeloos vaarplezier


Onze bootverhuur in Kaag garandeert zorgeloos vaarplezier, waarbij je niet opeens voor onverwachte kosten komt te staan. De kosten voor brandstof, schoonmaak en een vaarkaart van de Kagerplassen en Leiden zijn al bij de prijs inbegrepen. Daarmee wordt de ideale sfeer gecreëerd om optimaal te genieten van de heerlijke omgeving van Leiden en Warmond. De sloepverhuur in combinatie met de fijne jachthaven in Zuid-Holland leent zich perfect voor een verjaardag, bedrijfsuitje of ander soort uitje met familie, vrienden, kennissen of je geliefde. Samen zorgen wij voor een fantastische ervaring!

Luxe sloep huren Kaag

Varen op de Kaag. Huur een stijlvolle Van Wijk sloep voorzien van alle gemakken

Geen vaarbewijs noodzakelijk

Onze Van Wijk sloepen zijn 100% vaarbewijsvrij en altijd inclusief duidelijke vaarinstructies

Veilig je sloep huren

Vertrouwde HISWA verhuurvoorwaarden afgestemd met ANWB & Consumentenbond

Sloep huren omgeving Leiden


Ontspannend genieten van de Oud-Hollandse stad Leiden vanaf het water. De meeste grachten en singels zijn toegankelijk voor de Van Wijk 550 en Van Wijk 621 motorsloepen.

Huur een boot en vaar met je luxe sloep de stad Leiden in en meer af bij één van de vele terras-boten voor een hapje en een drankje! Of vaar door de grachten van Leiden en geniet van de honderden monumenten die de historische stad rijk is.

Leiden ligt in het Hollands Plassengebied en vanaf Kaageiland vaar je met een sloep over de Kagerplassen al in minder dan een uur naar de Leidse Grachten.

Luxe sloep huren Kaag en vaar naar Leiden of Warmond


De Van Wijk sloepen zijn absolute toppers die jou optimaal in de gelegenheid brengen om te genieten van heerlijk vaarplezier in de Randstad. Kijk snel op onze verhuurpagina of de boot van jouw keuze op de door jouw gewenste dag nog beschikbaar is en kies ervoor om een sloep te huren bij Sloepverhuur ’t Fissertje.

Zorgeloos de Kagerplassen op en varen in Zuid-Holland


De gebruiksvriendelijkheid van de luxe sloepen is dan ook de voornaamste reden dat deze boot zich zo enorm goed leent voor familiedagen, personeelsuitjes en andere soorten festiviteiten. Vanuit de jachthaven op Kaageiland neem je de lekkerste hapjes en drankjes mee het water op, waardoor je altijd voldoende versnaperingen aan boord hebt. Uiteraard is het bij ons geen enkel probleem om deze vanuit thuis mee te nemen. Wanneer je ervoor kiest om een sloep te huren, ben je verder helemaal vrij in hoe je jouw dag varen ermee inricht.

Van alle gemakken voorzien, zo kan je de sloepverhuur het best omschrijven. Sloepverhuur ’t Fissertje zorgt ervoor dat jij helemaal voorbereid de Kagerplassen op gaat. Vanzelfsprekend zijn deze motorsloepen uitgerust met een luxe buiskap die voor wat aangename schaduw kan zorgen op warme vaardagen en je kan eronder schuilen tijdens een onverwachts buitje.

Beoordelingen van onze sloepverhuur

4.7
o.b.v. 304 Google beoordelingen
4,6
o.b.v. 112 ervaringen

Dé sloep der sloepen


Sloepvaren in een Van Wijk sloep is een belevenis apart, de sloepen zijn gebouwd om écht te genieten op het water. De stijlvolle Van Wijk sloepen bieden ruimte en comfort voor een dagje varen met de familie of vrienden. Huur een luxe sloep en vaar over de Kagerplassen.

Huur nu je sloep