Van Wijk sloep huren op de Kagerplassen


Een van de meest rustgevende manieren om van het water te genieten is per sloep. De ruime boten bieden iedereen een fijne zitplaats en zijn eenvoudig te besturen. Ook zonder vaarbewijs kan je met een gerust hart de haven verlaten. Comfortabeler dan de Van Wijk motorsloep wordt het simpelweg niet, zowel jong en oud zal zich op zijn gemak voelen. Ze worden niet voor niets de ‘sloep der sloepen’ genoemd!

Zorgeloos vaarplezier


Onze bootverhuur in Kaag garandeert zorgeloos vaarplezier, waarbij je niet opeens voor onverwachte kosten komt te staan. De kosten voor brandstof, schoonmaak en een vaarkaart van de Kagerplassen en Leiden zijn al bij de prijs inbegrepen. Daarmee wordt de ideale sfeer gecreëerd om optimaal te genieten van de heerlijke omgeving. De bootverhuur in combinatie met de fijne jachthaven leent zich perfect voor een verjaardag, bedrijfsuitje of ander soort uitje met familie, vrienden, kennissen of je geliefde. Samen zorgen wij voor een fantastische ervaring!

Geen vaarbewijs noodzakelijk

Onze verhuurboten zijn 100% vaarbewijsvrij en altijd inclusief duidelijke vaarinstructies

Veilig je boot huren

Vertrouwde HISWA verhuurvoorwaarden afgestemd met ANWB & Consumentenbond

Bootverhuur voor iedereen

Eenvoudige tourboot, sportieve zeilboot of luxe sloep huren - voor elk wat wils

Boek je sloep


De Van Wijk sloepen zijn absolute toppers die jou optimaal in de gelegenheid brengen om te genieten van heerlijk vaarplezier. Kijk snel op onze verhuurpagina of de boot van jouw keuze op de door jouw gewenste dag nog beschikbaar is en kies ervoor om een sloep te huren bij Sloepverhuur ’t Fissertje.

Zorgeloos de Kagerplassen op

De gebruiksvriendelijkheid van de luxe sloepen is dan ook de voornaamste reden dat deze boot zich zo enorm goed leent voor familiedagen, personeelsuitjes en andere soorten festiviteiten. Vanuit de jachthaven op Kaageiland neem je de lekkerste hapjes en drankjes mee het water op, waardoor je altijd voldoende versnaperingen aan boord hebt. Uiteraard is het bij ons geen enkel probleem om deze vanuit thuis mee te nemen. Wanneer je ervoor kiest om een sloep te huren, ben je verder helemaal vrij in hoe je jouw dag varen ermee inricht.

Van alle gemakken voorzien, zo kan je de sloepverhuur het best omschrijven. Sloepverhuur ’t Fissertje zorgt ervoor dat jij helemaal voorbereid het water op gaat. Vanzelfsprekend zijn deze motorsloepen uitgerust met een luxe buiskap die voor wat aangename schaduw kan zorgen op warme vaardagen en je kan eronder schuilen tijdens een onverwachts buitje.